Piaci frissítés: A kriptók ára jelentősen emelkedik

Regisztrálok!

A digitális valutapiacok pénteken erős áremelkedést tapasztaltak, milliárdok hozzáadásával a teljes kriptoökonómia teljes piaci kapitalizációjához. A meglepő növekvő tendencia azt mutatja, hogy néhány legjobban teljesítő kriptovaluta 10-20% -kal nőtt az elmúlt 24 órában.

A kriptopénz árak jelentős javulást mutatnak

A 220 milliárd dolláros piaci korlát 209 milliárd dolláros mélypontra esett. Október 23-án kevesebb, mint 15 perc alatt a BTC árai a globális tőzsdékben jelentősen estek a 7 900–8 100 dolláros tartományból a 7 365 dolláros legalacsonyabb értékre. Természetesen sok más digitális valutapiac korrelált a BTC mozgásával és követte az érme merülését lefelé. n Pénteken még még optimizmus van a levegőben a hétvégék előtt, mivel a forgó eszközei 10-20% vagy annál többet mutatnak. Valójában a jelentős áremelkedés szó szerint a néhány perc alatt történt meg.

A BTC piacai az elmúlt hét napban 11% -kal és 4% -kal növekedtek. Érménkénti 8 398 dollár értéknél a digitális valuta teljes piaci értéke körülbelül 150 milliárd dollár, és 21 milliárd dollár meghaladja a 24 órás globális kereskedelem mennyiségét. Az Ethereum ( ETH ) 177 dollárra cserél gazdát, és ma körülbelül 7,9 milliárd dollár van az ETH kereskedelemben. Az ETH mögött a digitális valuta XRP ma 5% -kal növekedett , de a héten még mindig -0,13% -kal csökkent. Tether továbbra is megtartja a negyedik legnagyobb piaci sapka pozícióját, mivel az USDT domináns erő volt az elmúlt néhány dömping során. Az USDT 22,5 milliárd dollár globális kereskedelmet folytat, ami 5,4 milliárd dollárral több, mint a mai BTC forgalom.

Bitcoin Cash ( BCH ) piaci változások

A Bitcoin cash ( BCH ) az ötödik legnagyobb piaci értéket adja, amelynek közzétételi ideje körülbelül 4,41 milliárd dolláros korlátot jelent. A BCH- kereskedelemben ma 2,23 milliárd dolláron van, és minden egyes BCH érme után 243 dollárt kell fizetni. A BCH ma 12,7% -ot ért el, és az elmúlt hét nap során szintén 14,28% -kal növekedett. A BCH október 25-én a hetedik legkeresettebb érme ötödik pozíciójára ugrott. A BCH- vel kereskedett legnagyobb pár jelenleg az USDT , az összes BCH- kereskedelem 64,4% -ával egyenlő.

 

Az Egyesült Államok Kongresszusának tagjai megjegyzést fűznek a Bitcoin-hoz

Ezen a héten a kriptográfiai látogatók a Libra digitális valuta projektjével kapcsolatos kongresszusi meghallgatást figyelték a Facebook vezérigazgatójával. Néhány amerikai kongresszusi tag azt mondta a közvéleménynek, hogy a kriptovaluták, mint például a bitcoin, nagyon veszélyesek az amerikai gazdaság számára. Brad Sherman képviselő , a kaliforniai demokrata ismét felkiáltotta, hogy a bitcoin fenyegetést jelent az amerikai dollár számára.

Piaci frissítés: A rejtjelezés ára jelentősen emelkedik egy perc alatt

Warren Davidson képviselő azt mondta a hallgatóknak, hogy a Facebooknak bitcoint kellett volna használnia ehelyett, ám a társaság már egy ideje magyarázta, hogy úgy véli, hogy a BTC nem tudja megfelelően skálázni. Ennek ellenére a Kongresszus többi tagja a BTC mellett állt, és Patrick McHenry republikánus képviselő azt mondta Laura Shinnek, hogy lelkesedik a bitcoin jövőjéről és hosszú távú hívője. “A Libra nem kriptovaluta – abba kell hagynunk a hasonlítgatást nagyon valós, nagyon fontos projektekkel, amelyek ott vannak, mint például a Bitcoin” – mondta McHenry a podcast házigazdaval folytatott interjújában.

A BTC diagramok a halálkereszt forgatókönyvet mutatják

Míg sok ember a teljes kriptoökonómiara összpontosít, mások a BTC mozgalmakra összpontosítanak , hogy elképzelést kapjanak a dolgok felé. A közelmúltban a BTC kereskedői észleltek egy halálos kereszt forgatókönyvet a táblázatokon, és néhány kereskedő további esést vár el. A Klondike (kriptográfia) Twitter-fiók azt mondta : „Jön a halálkereszt? Jobb – hamarosan az MA50 keresztezi az MA200-t fentről lefelé. A korábbi halálkereszt 1,5 évvel ezelőtt jött létre, amikor a BTC 9000 dollárba került, majd 3000 dollárra süllyedt – Csak mondtam. ”

“A TA-ban jellemző a halálkereszt eladása és az aranykereszt vásárlása” – hangsúlyozta egy másik kriptográfia-kereskedő . De itt úgy tűnik, hogy mindkettő vásárlási lehetőségeket kínál. Ez a közelmúltbeli arany kereszt jelképezi a bikaverseny kezdetét? ”A halálkereszt mintát használják a technikai elemzésben a közelgő eladás előrejelzésére. Hagyományosan a rövid távú (50 napos) mozgó átlag a hosszú távú mozgó átlag (200 napos) alá esik. A BTC halálkeresztje március utolsó napja óta látható.

Piaci frissítés: A rejtjelezés ára jelentősen emelkedik egy perc alatt

Az extrém félelem a végső kapitulációkat eredményezheti

Utolsó piaci kilátásaink során azt is elmagyaráztuk, hogy a Crypto Fear and Greed Index (CFGI), a multifaktorális kriptopiaci érzelmek elemzése azt mutatta, hogy a kripto-érzelmek akkoriban „félelmet” olvastak, de az adatok most „ extrém félelemre ” mutatnak. “Egyes spekulánsok szerint a digitális valutapiacok legalacsonyabbak voltak, és a medve cikkek és a negatív közösségi médiabejegyzések miatt erős összecsapás léphet fel a kártyákon.

Piaci frissítés: A rejtjelezés ára jelentősen emelkedik egy perc alatt

Sok kereskedő nem gondolja, hogy a közelmúltban bekövetkezett összes esés meglepetés volt, és hogy a Bakkt határidős befektetők pontosan tudták, mit csinálnak. A BTC meglehetősen kiszámítható volt, és ha az alsó nincs, akkor valószínűleg közel van. Mivel a medve hangulat tovább nőtt, a digitális valuta rajongói továbbra is láthatnak hatalmas végső kapitulációkat.

Piaci frissítés: A rejtjelezés ára jelentősen emelkedik egy perc alatt

A Google Quantum Computer sikeresen megtöri a Bitcoin-t a Hogwash-ban

A Google kvantumszámítógépén mindenki megtalálható az interneten, és néhány naiv mainstream újságíró úgy gondolja, hogy ez megtörhet egy nagy számú digitális eszközt. “Egy elég nagy teljesítményű számítógép, hasonlóan a Google kvantumszámítógépéhez, elég gyorsan képes megoldani ezeket a klasszikus egyenleteket ahhoz, hogy ne csak a bitcoin-on, hanem az interneten alapuló titkosítást is feltörje. Chris Hindle, az arizonai politikus úgy gondolja, hogy a Google által kifejlesztett Quantum számítógép „rossz hír”.

Piaci frissítés: A rejtjelezés ára jelentősen emelkedik egy perc alatt

A Blockchain fejlesztője, Peter Todd nem ért egyet és kijelenti : „Ez nem jelent semmit, mert a Google kvantum áttörése a primitív típusú kvantumszámításhoz kapcsolódik.” „Még mindig nem tudjuk, hogy lehetséges-e kvantumszámítógépeket méretezni” – tette hozzá Todd. Andreas Antonopoulos 2017-ben kifejtette, hogy a Bitcoinnek két rétegű védelme van a kvantumszámítás ellen, és a Bitcoin elliptikus görbéjének áttörése feltárná a legfontosabb titkot.

„Ezt használják fel a Bitcoin megtörésére?” – kérdezte Antonopoulos a színpadon 2017-ben. – Az egyszerű válasz „nem”. A történelemből tudjuk, hogy ha van ilyen, ez a legfontosabb és legjobban őrzött titok. ”Antonopoulos folytatta:

Bármikor használja, párhuzamos építési történetet kell felvinnie, amely elmondja a világnak, hogyan sikerült megtörni a titkosítást anélkül, hogy ilyen dolgot használt volna, mert ilyen nem létezik.

A kereskedők továbbra is mérik a kripto-hangulatot, műszaki mutatókkal párosítva

A piacok összességében javultak az utóbbi dömping óta, és sok spekuláns a kongresszuson keresztül vádolta a Google kvantumszámítógépet, Bakkt határidős ügyét és Zuckerberg tanúvallomását. A kereskedők továbbra is hajlamosak azt hinni, hogy a kriptográfiai piacok újabb kereszteződésben vannak, és senki sem tudja igazán, hogy merre fordul. Minden tekintetünk a táblázatokra, a kötetekre, az Elliot hullámaira, a halálos keresztmintákra, a mozgó átlagokra és másokra összpontosult, abban a reményben, hogy felülmúlhatják a piacot, mielőtt újra megmozdul. A piaci mutatók iránti figyelme ellenére olyan meglepések, mint a mai piaci tüske, semmiből nem merültek fel.

 

forrás:
news.bitcoin.com
Images via Shutterstock, Trading View, Bitcoin.com Markets, Getty, Wiki Commons, and Pixabay.

Regisztrálok!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget