Passzív bitcoin keresetet szeretnél egyszerűen? A Coinmixed.eu partnerprogamja már elérhető

Passzív bitcoin keresetet szeretnél egyszerűen? A Coinmixed.eu partnerprogamja már elérhető

Már korábbi blogbejegyzések keretében is foglalkoztunk a passzív bitcoin kereset megszerzésének lehetséges módjaival, hiszen ez különösen felkapott téma lett az utóbbi hónapokban. Akkor azonban inkább a különböző hitelezési szolgáltatások kerültek górcső alá itt a blogon – mostani cikkünk viszont egy annál jóval egyszerűbb passzív kereseti lehetőséget mutat be. A Coinmixed.eu oldalán már minden regisztrált (és még csak most regisztráló) felhasználó számára elérhető a partnerprogram lehetősége, amellyel nagyon egyszerűen juthattok egy kis extra bitcoinhoz.

Mi is az a Coinmixed partnerprogram, és hogy szerezhetünk ezzel passzív bitcoin keresetet?

A Coinmixed.eu affiliate (vagy más néven partner) programja ismerős lesz azoknak, akik hallottak már az affiliate rendszerről. Ennek az a lényege, hogy a regisztrált felhasználók egy saját, személyes link segítségével tudják ajánlani az oldalt másoknak. Ha pedig az új felhasználók ezzel a személyes linkkel regisztrálnak, akkor a későbbi vásárlásaik és eladásaik során felszámolt jutalékból nemcsak a Coinmixed részesül – hanem az is, aki beajánlotta az oldalt a számukra. Röviden, tömören: az affiliate linkek ajánlásával könnyen passzív bitcoin keresethez juthat minden felhasználó, aki regisztrál az oldalra.

Hogy ezt számszerűsítsük: a partnerprogramban résztvevő felhasználók 30%-os jutalomban részesülhetnek a Coinmixed szolgáltatásának díjaiból a rajtuk keresztül csatlakozó ügyfelek összes pénzügyi művelete után. Ez pedig nem csak az első adásvételükre vonatkozik. Az összes jövőbeni pénzügyi művelet jutalékából részesülsz majd, amennyiben a te linked segítségével regisztráltak az oldalon. A Coinmixed oldalán ráadásul limit sincs megállapítva a partnerprogram esetében. Ez azt jelenti, hogy akármennyi embert meghívhatsz, és ők akármekkora tranzakciókat lefolytathatnak – a jutalék 30%-a mindig a tiéd lesz.

Képzeljük el például, hogy egy barátod rád ír, hogy légy olyan kedves, és ajánl neki egy megbízható kriptováltót. Te elküldöd neki az affiliate linkedet, és ő ennek segítségével regisztrál be az oldalra. Ha csak egyetlen egy alkalommal vesz bitcoint, majd ezt követően úgy dönt, hogy a kriptovilág mégsem neki való, akkor is részesülsz annak az egy vásárlásnak jutalékából. De ha ő ezt követően hosszú évekig a Coimixed oldalán bonyolítja le kereskedését, akkor te is hosszú évekig fogod kapni a passzív bitcoin jutalmaidat a vásárlásai és eladásai után.

A jutalékok kifizetése az oldalon havonta történik meg. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a megszerzett jutalékaid elérjék a minimum 20 ezer forintos vagy 60 eurós szintet. Az aktuális egyenlegedet az affiliate portálon vagy a Coinmixed fiókodban is mindig csekkolni tudod, így nem ér majd meglepetésként, hogy mikor tudod bezsebelni ezeket a jutalmakat.

Hogyan tudok belépni a programba?

Ha már regisztráltál korábban a Coinmixed.eu kriptopénz váltó honlapjára, akkor az affiliate linked is azonnal a rendelkezésedre áll. Ennek eléréséhez mindössze annyit kell tenned, hogy a fiókodba belépve, látogass el a „Keress Bitcoint” részlegre. Erre kattintva rögtön látod a te személyes linkedet, amit innen kimásolva azonnal el is küldhetsz barátaidnak és ismerőseidnek.

A fiókodba ezenfelül még több hasznos információt is találhatsz. Egy részletes felhasználási feltételeket tartalmazó dokumentum mellett például különböző kreatívokat is elérhetünk. Ez akkor különösen hasznos, ha rendelkezel saját honlappal vagy bloggal. Itt a tickerek és bannerek között méret és színek alapján is tudsz szűrni, hogy a legmegfelelőbbet találd meg a honlapod számára, anélkül, hogy hosszasan szerkesztgetned kellene még ezt. A kreatívok mellett pedig az elérhető egyenlegedet is megtalálhatod egy külön fülre kattintva, így láthatod, hogy mikor mennyit kerestél a partnerprogram részeként.

Ezenfelül, ha ennél kicsit részletesebben szeretnél foglalkozni a passzív bitcoin kereseteddel, akkor az affiliate program külön portálján keresztül is beléphetsz fiókodba. Itt azonnal részletes képet kapunk arról, hogy pontosan hányan regisztráltak a linkünkkel, és hogy közülük hányan használják ezt aktívan. Illetve, természetesen, itt is láthatjuk a jutalékból szerzett jutalmaink egyenlegét, és hogy ezek mikor lesznek elérhetők.

Passzív bitcoin keresetet szeretnél egyszerűen? A Coinmixed.eu partnerprogamja már elérhető
A partnerprogram felületére belépve azonnal láthatjuk, hogy hányan regisztráltak a linkünkkel

Hogyan lehet regisztrálni?

Ha még nem regisztráltunk korábban a Coinmixed.eu oldalán, akkor is tudunk csatlakozni a partnerprogramhoz, ez ugyanis nem csak a korábbi felhasználóknak, de az újaknak is elérhető. Akár az affiliate program oldalán, akár a főoldalon keresztül regisztrálunk, ugyanazokat az adatokat kell majd megadnunk. A Coinmixed.eu esetében ez egy viszonylag standard regisztrációs folyamatot jelent, és tényleg csak azokat az adatokat kérik el, amelyek alapvetően szükségesek az oldal zökkenőmentes használatához. Ez az email cím, felhasználónév, jelszó kombinációban ki is merül. (Ne felejtsük el elfogadni a felhasználási feltételeket sem. Pipáljuk ki azt is ezután, hogy elmúltunk 18 évesek, és nem vagyunk közéleti szereplők.)

Ha megvagyunk a regisztrációval, akkor új felhasználóként is ugyanazok a szabályok érvényesek ránk is. Az affiliate link megosztásával szintén 30%-ot kaphatunk az általunk beregisztrált ügyfelek minden jövőbeli pénzügyi művelete után. Ezt – ahogy már említettük fentebb is – 20 ezer forintonként vagy 60 euró elérése után lehet kivenni a fiókunkból.

Miért éri meg ez nekem? Miért lehet most különösen fontos a passzív bitcoin kereset?

A legegyszerűbb válasz a „na, de miért is éri ez meg nekem?” kérdésre viszonylag kézenfekvő: mert a passzív bitcoin keresetek megszerzésének legolcsóbb és legegyszerűbb módja ez. Természetesen bőven van más lehetőség erre (mint ahogy az elején is említettük, erről már külön posztot is osztottunk meg, ezt itt olvashatjátok el). Azonban azok jóval több aktivitást és energiát emésztenek fel. A partnerprogram amellett, hogy semmiféle eszközt nem igényel, még a szabadidőnket sem veszi el tőlünk. Ha például valamilyen saját platformmal rendelkezünk (legyen az egy blog vagy bármilyen weboldal), akkor egy banner elhelyezésével is nagyon egyszerűen tudjuk ajánlani a Coinmixed.eu oldalát. De ha csak a barátainknak vagy ismerősinknek küldjük el a saját affiliate linkünket, az sem igényel igazán sok energiát a részünkről. Csak másoljuk ki a linket és már küldhetjük is tovább az érdeklődőknek.

A már lényegesebb kérdés, hogy „na, de miért is éri ez meg nekem pont most?”. Megint csak egy picit kézenfekvő, de annál fontosabb választ tudunk adni erre: mert az érdeklődés a kriptopénzek körül még sosem volt ilyen magas. A tavalyi és az év eleji ralli hatására megint szinte mindennap olvashatunk a mainstream médiában is a bitcoin hírekről. Egyik nap a Tesla vásárol másfél milliárd dollárért bitcoint, másnap már a Morgan Stanley bankóriás ajánl befektetőinek bitcoin vásárlási lehetőséget. A befektetések száma általánosan, mind intézményi, mind kisbefektetői oldalról jelentősen növekedett. Ennek az óriási érdeklődésnek a hatására olyan ismerőseink is várhatóan elkezdenek majd a kriptopénzek iránt érdeklődni, akikről eddig nem is feltételeztük volna. Sőt, akár olyanok is, akik eddig kifejezetten szkeptikusak voltak a kriptopénzekkel kapcsolatban.

Ha pedig érkezik tőlük a kérdés, hogy hol érdemes vásárolniuk, akkor már bevetésre készen állhatunk a partnerprogrammal. Nincs más dolgunk, mint hogy egy kattintással megosszuk az affiliate linkünket velük – és várjuk, hogy érkezzen a 30%-os jutalmunk.

Ha szeretnél csatlakozni a partnerprogramhoz, ezen a linken azonnal megteheted.

Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget