Bitcoin Pizza nyereményjáték

Nyerj pizzát és Ledger hardvertárcát a Bitcoin Pizza Nap alkalmából!

A Bitcoin forradalmának egyik legmeghatározóbb napja alkalmából a Coinmixed nyereményjátékkal kedveskedik olvasóinak.

Május 22-én a kriptoközösség mindenhol a világon a Bitcoin legelső kereskedelmi tranzakciójának évfordulóját ünnepli. Elképesztő, hogy milyen gyorsan telik az idő, hiszen idén, 2021-ben, már a tizenegyedik évfordulója van annak a bizonyos pizzás tranzakciónak.

De mi is az a Bitcoin Pizza Nap és miért lett ilyen híres?

A Bitcoin Pizza Napjának, aki nem tudná magyar vonatkozása van. 2010. május 22-én a Floridában élő, de magyar származású Hanyecz László fejlesztő 10 000 Bitcoint fizetett két Papa John pizzáért. Ez volt a Bitcoin történelmében az első fizikai termék, amit Bitcoinnal vásároltak.

Hanyecz 2010. május 18-án posztolt a BitcoinTalk fórumon egy bejegyzést, amiben arról írt, hogy 10 000 bitcoinját cserélné el pizzára. Akkoriban ez nagyjából 40 dollár körüli összeg volt. Nem léteztek még Bitcoint elfogadó szolgáltatók, ezért csak indirekten tudta megvásárolni a pizzát a kriptovalutáért cserébe. Négy napot várt, mire az ajánlatára volt jelentkező.

Egy lelkes kriptovaluta felhasználó, Jeremy Sturdivan fogadta el Hanyecz ajánlatát, a magyar srác pedig meg is kapta a pizzáját. Már akkor többen jelezték, hogy ez bizony rossz üzlet volt, mert a Bitcoin árfolyama szépen emelkedik. Hát idővel kiderült, hogy Hanyecz tényleg elbaltázta, hiszen mai árfolyamon a két pizzát nagyjából 500 millió dollárért vette.

Ez a nap tehát emlékezetes esemény a Bitcoin történetében, ezért a Coinmixed úgy döntött, hogy idén egy nyereményjátékkal ünnepli meg az évfordulót.

Nem kell mást tenned, mint május 15. és május 21. között megtippelni mennyi lesz a Bitcoin árfolyama május 22-én 12:00 órakor, a Bitcoin Pizza Napján. A tippeket a Coinmixed Facebook oldalán kommentben írd meg a nyereményjáték posztja alatt, és kövesd a Coinmixed oldalát! A játék szabályzata szerint egy ember csak egyszer kommentelhet, illetve az adott kommenten módosítani később nem lehet. Az árfolyam tippeket dollárban kell feltüntetni.

A tippelők között egy Ledger hardvertárcát és egy nagy családi pizzát sorsolunk ki. Az eredményhirdetésnél a CoinMarketCap május 22. 12:00 órai bitcoin árfolyamát vesszük referenciaként.

Nyereményjáték kezdete: 2021 május 15. 12:00h

Nyereményjáték vége: 2021 május 21. 24:00h

A kisorsolt nyertes nevét a www.coinmixed.eu honlapon hirdetjük ki.

TIPPELJ ÉS NYERJ!

LEGYÉL TE A BITCOIN PIZZA NAP NYERTESE!

Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget