bitcoin mining

Merre mozdul Bitcoin ár a felezés után? Bányászok Válaszolnak

Regisztrálok!

A bitcoin ára megduplázódik vagy összeomlik-e a következő évi blokk jutalom felezés során? És hogyan fog alkalmazkodni a bányászat ahhoz, hogy bevételi forrásaikat egy éjszaka alatt felére csökkentsék? Nézd meg, hogy a világ minden tájáról a bányászok mit mondhatnak ez ügyben.

Bányászok beszélnek a 2020-as bitcoin felezésről

A Bitcoin.com csapata nemrégiben a bányászatnak tíz prominens emberével beszélt a közelgő felére csökkentésről. A 2019-es frankfurti World Digital Mining Summit csúcstalálkozón egyesek szerint a bányászok bevételei összeomlást okozhatnak. Mások szerint az árak gyorsan emelkedni fognak, hogy kompenzálják a csökkentett jutalmakat. Egyetértenek abban, hogy ez az iparág számára döntő esemény a felezés.

videóban megkérdezett bányászati ​​szakemberek teljes listája tartalmazza: Marco Streng, a Genesis Mining vezérigazgatója; Thomas Heller, az F2Pool globális üzleti igazgatója; Sean M. Walsh, a Hyperblock Inc. vezérigazgatója és igazgatóságának elnöke; Dr. Mervyn G. Maistry, a kiberbánya igazgatósági tagja; Carson Blake, az SBI Crypto vezérigazgatója; Alexander Levin, az Asicseer.com vezérigazgatója; Eric P. Yingling, független bányász; Nick Damico, a BitPatagonia műszaki igazgatója; Hugh Tian, ​​az Antpool társalapítója; és Åsmund Myhre, az Oslofjord Datacenter vezérigazgatója.

Azok, akiknek nagyobb hash-képessége van, és olcsóbb energiaforrásokhoz férnek hozzá, kiszorulnak azokból a piaci műveletekből, amelyeknél magasabb mozgástérre van szükség a túléléshez és a profithoz. „A felezés brutális megszüntető esemény” – magyarázta Marco Streng. “Azonnal kiszórja azokat a bányászokat, akik nem elég hatékonyak, és ez esetben nincs kegyelem.”

Láthatjuk a globális hash-energiaeloszlás ingadozásait és változásait is a néhány hét alatt, amelyek várhatóan elhaladnak a BCH felére és a BTC felére csökkentése között, mivel az SHA-256 bányászok az akkoriban a legjövedelmezőbb láncra váltanak.

Az árakra gyakorolt ​​hatása tekintetében a vélemények szélesebb körben oszlanak meg. Az árak megduplázódtak, mivel a bányászoknak meg kell tartaniuk jelenlegi bevételi forrásaikat, vagy akár nem sokkal később is felszállniuk, amint a múltban történt. „Ha hat hónappal a felezés előtt és hat hónappal a felezés után mindkét korábbi esetben megnézzük, akkor a bitcoin árának hatalmas emelkedése tapasztalható” – kommentálta Sean Walsh. “Kicsit félelmetes bányásznak lenni, és tudni, hogy a bevételi forrásaikat egy éjszaka alatt felére csökkentik, de az árfolyam több mint kompenzálja a bitcoinban denominált bevételeink csökkenését.”

Mikor lesz a következő felezés?

Minden alkalommal, amikor egy új blokkot bányásznak, azok, akik elősegítették, meghatározott összegű érmékkel jutalmazzák. De minden 210 000 blokk felezi ezt a beállított összeget. Ezt a mechanizmust a Satoshi Nakamoto hozta létre annak érdekében, hogy korlátozza az aktuális kínálatot, és ezáltal szűkíti az érméket, mivel soha nem lesz több, mint 21 millió forgalomban. Ez szintén felfelé nyomást gyakorolhat az árra, szemben a legtöbb fiat-valutával, amelyek csak az infláció miatt veszítik az értéket az idő múlásával.

Az első felezésre 2012-ben került sor, amikor az 50 érme kezdetben megállapított blokk jutalma mindössze 25-re esett vissza. A második és az utolsó felezés eddig 2016-ban került sor, amikor a blokk jutalma 25-ről 12,5 érmére esett vissza.

A közelgő bitcoin készpénz felére történő csökkentés várhatóan 2020 áprilisában lesz. Ezt követően a BCH bányászok elveszítik a jelenlegi blokk jutalom felét (12,5 BCH ), és csak 6,25 BCH-t és díjat kapnak egy blokkonként. A BTC felezés várhatóan nem sokkal később, 2020 májusában várható. Egy német bank a közelmúltban a BTC ár tízszeresére emelkedését jósolta, amikor a közelgő blokk jutalom felére csökken.

bitcoin mining

Ha a kriptopiacra szeretne belépni, még a jövő évi felezés előtt, akkor biztonságosan és gyorsan vásárolhat bitcoint banki átutalással coinmixed.eu oldalon akár már regisztráció nélkül is!

 

Ha tetszett a cikk olvass bele a Bányászati jövedelmezőségről szóló cikkünkbe is!

 

Forrás: news.bitcoin.com

Regisztrálok!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget