Hely Neve: SCITEC GOLD GYM
Cím: Lurdy Ház földszint
Budapest, 1097
Könyves Kálmán krt. 12-14.
Nyitvatartás: 0-24
Vásárolható valuták: BTC, ETH, LTC
Eladható valuták: BTC, LTC

Bitcoin ATM Használata

Avagy hogyan vegyünk illetve adjunk el kriptovalutát a Coinmixed ATM-eknél.

 

Vásárlás:

 1. Érintsük meg a kijelzőt.
 2. Válasszuk ki melyik valutát szeretnénk vásárolni jelen esetben 3 lehetőség áll fent: BTC, ETH, LTC
 3. Válasszuk ki a vásárlás opciót.
 4. Válasszuk ki hogy előre láthatólag mekkora összegért fogunk vásárolni!( Ha 80000 Forintnál nagyobb összegért vásárolunk az ATM kérhet személyazonosításra különböző okmányomat, ujjlenyomatot.)
 5. Fogadó címünk beolvasása következik ez egy egyszerű QR kód beolvasással elvégezhető. Akkor sem kell aggódni, ha nincs tárcánk, mert az ATM nyomtat nekünk egy papír alapú tárcát amit majd később importálhatunk.
 6. Be kell helyeznünk a kívánt összeget a jobb oldali elfogadó nyílásba! Fontos hogy csak annyit helyezzünk be amennyiért vásárolni szeretnénk mert a gép nem ad vissza.( Még egy fontos dolog mivel 20000 Ft a minimum vásárlás ezért az első címletnek 20000 Ft-osnak kell lennie, utána elfogad a gép kisebb címletet is.)
 7. Megjelenik a zöld visszaigazoló képernyő ahol láthatjuk mennyiért vásároltunk, illetve nyomtathatunk róla bizonylatot. Ezzel a mozzanattal a vásárolt valuta el is indult a pénztárcádba.

Eladás:

 1. Érintsük meg a kijelzőt!
 2. Válasszuk ki melyik valutát szeretnénk eladni jelen esetben 2 lehetőség áll fent: BTC, LTC( ETH csak vásárolható)
 3. Válasszuk ki az eladás opciót.
 4. Válasszuk ki hogy előre láthatólag mekkora összegért fogunk eladni!( Ha 80000 Forintnál nagyobb összegért adunk el az ATM kérhet személyazonosításra különböző okmányomat, ujjlenyomatot.)
 5. Meg kell adnunk hogy pontosan mekkora összegért szeretnénk eladni forintban. Majd kattintsunk az eladás gombra.
 6. A gép kinyomtatja a QR kódot és Címet tartalmazó jegyet amire el kell küldeni a jegyen feltüntetett mennyiségű kriptovalutát.
 7. Várnunk kell, majd ha a kripto tranzakciónk elérte a legalább 3 megerősítést a jegy segítségével juthatunk pénzünkhöz.
 8. Válasszuk ki a valutát. BTC vagy LTC. Majd kattintsunk a szelvény beváltása menüpontra.
 9. Tartsuk a szelvényünket a QR olvasóhoz, majd ha a sikeres beolvasás megtörtént a gép kifizeti a kriptovaluta ellenértékét forintban.(Ezt az összeget láthatjuk a szelvényen is.)