Kilőtt a Dogecoin, hamarosan 1 dollár lesz a mémcoin?

Kedden május 4-én, mindössze egy nappal azután, hogy az eToro listázta Elon Musk kedvenc kriptovalutáját, a Dogecoint (DOGE),a Gemini kriptovaluta tőzsde is bejelentette, hogy felveszi a platformon kereskedhető kriptopénzek közé a népszerű mémcoint. 

Május 3-án az eToro kénytelen volt az ügyfelek igényeinek eleget tenni, akik már nagyon várták a Dogecoint a kereskedési alkalmazásra. Nagyjából 25 órával később a Winklevoss fivérek tulajdonában lévő Gemini kriptotőzsde is úgy döntött, hogy listázza az érmét.

Tyler Winklevoss, a Gemini társalapítója és vezérigazgatója a Dogecoint “az emberek pénzének” nevezte.

Döbbenet, hogy hova jutott a mémcoin

A cikk írásának idején a Dogecoin 0,566 dollár körül mozgott, miután tegnap délután új történelmi csúcsot döntött 0,60 dolláron. Ezzel a Dogecoin a negyedik legértékesebb kriptoeszköz a piaci kapitalizáció szerint. Bár többen kritizálják a viccből született kriptopénzt, úgy tűnik a kutyacoin megállíthatatlan. Korábban senki nem gondolta volna, hogy az Elon Musk által pártolt kriptopénz valaha is a Bitcoin, az Ethereum és a Binance Coin mögé zárkózik fel.

A DOGE rajongói most arra számítanak, hogy Musk megjelenése a Saturday Night Live show-ban ismét komoly hatással lesz a Dogecoin árfolyamára, csakúgy mint Mark Cubané, a Dallas Mavericks kosárcsapat tulajdonosáé, aki a múlt héten lépett fel Ellen DeGeneres népszerű kibeszélő műsorában és láss csodát, a mémcoin árfolyama kilőtt.

Ugyanakkor nem árt, ha egy kicsit szkeptikusak is vagyunk, mert Elon Musk Dogecoinnal kapcsolatos Twitter bejegyzéseire már felfigyelt az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete is (SEC), így a műsorban oda kell figyelnie miket is mond, hiszen könnyen eljárást indíthat ellene a hatóság piaci manipuláció vádjával.

Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget