Contents

GYIK

Itt meg kell adni egy érvényes email címet, majd egy jelszót, amiben kis és nagybetű lehet, illetve számok. Ha ezzel megvagyunk el kell fogadnunk a jelölőnégyzeteket, majd kattintsunk a folytatás gombra.

Itt is fontos hogy fogadjuk el a jogi nyilatkozatokat és folytatáshoz kattintsunk a REGISZTRÁCIÓ gombra.

Email cím megerősítése:

 

Nyissuk meg a levelezésünket majd a kapott emailben kattintsunk a REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE gombra. (Ha esetleg nem találná a levelek között az emailt nagyon fontos hogy nézze meg a SPAM/Kéretlen mappát mert néha előfordul hogy oda teszi a levelezőrendszer az emailt.

A gombra kattintás után a következő felületre érkezünk: A bejelentkezésre kattintva be is léphetünk a felületre és megkezdhetjük az ügyfélazonosítást(KYC).

Bejelentkezést követően a bal felső sarokban kattintsunk az Adatok menüre majd válasszuk az ügyfélazonosítás menüpontot.

Az alábbi felület fog fogadni minket:

 

Töltsük ki az összes személyes adatot pontosan, ha ez megtörtént kattintsunk a mentés gombra. A rendszer egy automatikus sms üzenetet fog küldeni nekünk egy kóddal, amit a Verifikációs Kód részhez kell megadnunk, majd rákattintani az ellenőrzés gombra.(Ha esetleg nem érkezne meg a kód érdemes újraindítani a készülékünket mert sok esetben a mobilszolgáltató nyeli el az SMS-t és ez egy újra csatlakozással meg szokott oldódni.)

Okmányok feltöltése:

Itt 3 féle okmányt tudunk elfogadni: Személyi,Jogosítvány,Útlevél. Ezeket a lenyíló menü segítségével tudja kiválasztani, majd töltse fel a hozzá tartozó képet. Ügyeljen rá hogy jól olvasható legyen illetve az okmány mind a 4 sarka látszódjon a képen. Majd kattintsunk a feltöltés gombra.

Lakcím Igazolása:

Következő szint a lakóhely vagy tartózkodási hely igazolása. Itt lakcímkártyát illetve közüzemi számlát tudunk elfogadni igazolás gyanánt. Ha eltérne a levelezési címe akkor vegye ki a felső pipát és adja meg tartózkodási helyét.

Selfie feltöltése:

Itt egy önarcképet kell készíteni, amin a kezében tartja a korábban feltöltött személyazonosító okmányt és egy kézzel írt lapot, amin a COINMIXED.EU felirat és a mai dátum szerepel. Itt is nagyon fontos, hogy megfelelő minőségben kell feltölteni a képet tehát az okmánynak jól olvashatónak kell lenni.

  Válasszuk ki a képet majd kattintsunk a feltöltés gombra.   Ha ezzel is elkészültünk az alábbi szöveg fogad majd minket:  

Amint az okmányok feldolgozásra kerülnek ön emailt fog kapni, hogy azt elfogadtuk vagy elutasítottuk. Ha esetleg valami nem felelt meg és elutasításra került akkor ugyan ezen a menüponton nyílik lehetősége azokat újra helyesen feltölteni.

Ha mindent sikeresen feltöltött és el is fogadtuk akkor lehetősége nyílik a bankszámla hozzáadásra.

Így adhatunk hozzá be- illetve kifizető címeket a COINMIXED felületéhez:

1.Bejelentkezés után válassza a TÁRCÁK menüpontot.

2. Létrehozhatunk befizető tárcákat saját nevével:

Jelmagyarázat:
  1. A mező kitöltésével nevet adhatunk a tárcánknak(ez nem kötelező csak opcionális)
  2. Ezzel a gombbal hozhatjuk létre az új befizető tárcát.
  3. Itt választhatjuk ki melyik kriptovalutára szeretnénk a befizetőcímet létrehozni

3. Válassszuk a KIUTALÁS fület és itt adhatunk hozzá kifizetőcímeket ahova ki tudjuk utalni a vásárolt kriptopénzt a COINMIXED oldaláról.

Jelmagyarázat:
  1. Ide illesszük be azt a címet ahova kapni szeretnénk a kiutalandó kriptovalutát.
  2. ebben a mezőben adhatunk egy nevet is a címnek
  3. Itt választhatjuk ki hogy melyik kriptovaluta kiutalási címét szeretnénk beilleszteni

Bankszámla hozzáadás:

Első lépésként kattintsunk a bankszámlák fülre.

 

Ha még nem lett minden azonosító okmány és kép elfogadva ez az üzenet fogad minket:

 

Ha viszont minden elfogadot akkor aktív a bankszámla hozzáadása gomb és arra kattintva a következő felület jelenik meg:

Itt ki kell töltenünk a banki adatokat majd az utolsó mezőben feltölteni a számlakivonat fejlécét, amiben szerepel a név és a számlaszám szerepel. FONTOS itt csak számlakivonatot tudunk elfogadni. Minden bank ad ki számlakivonatot papír alapon vagy a netbankból letölthető módon. Ennek módjáról a bankjánál tud érdeklődni.

 

Ha felvittük a bankszámlát akkor rövid időn belül ez is jóvá hagyásra vagy elutasításra kerül annak függvényében hogy megfelelőek-e az adatok. Erről email értesítést küld a rendszer.

 

Vásárlás

Válasszuk ki a bankszámlák alatt felvett forrás számlánkat, vagy stabilcoin típust annak függvényében, hogy miből szeretnénk a vásárlás lebonyolítani:

Válasszuk ki milyen kriptopénzt szeretnénk vásárolni:

Ezt követően gépeljük be a forint összeget a „Fiat érték” mezőbe, hogy mekkora értékben szeretnénk vásárlást indítani, valamint, ha már van felvéve kiutalási tárcánk (Tárcák->Kiutalás menüpontban lehet felvenni) ki tudjuk választani, ha esetleg egyből oda szeretnénk vásárolni nem pedig a coinmixed tárcába.:

Ezt követően fogadjuk el a nyilatkozatokat a jelölő négyzetek bepipálásával. Ezt követően válik aktívvá a „Vétel” gomb.

Kattintsunk a vétel gombra és máris elindítottuk a vásárlást. Szimultán a weboldalon megmutatjuk, illetve emailben kiküldjük az utaláshoz szükséges adatokat.

A vásárlás akkor megy végbe, ha az összeg beérkezik a COINMIXED bankszámlájára. Erről külön értesítést fog kapni, ha az összeg megérkezik a bankszámlánkra.

Ezt követően attól függően, hogy a COINMIXED tárcába vagy külső tárcába kérte az összeget annak megfelelően kapja meg. Ha a COINMIXED tárcába kérte azonnal látható lesz az egyenlegén. Ha külső tárcába akkor annyival hosszabb a folyamat, hogy a kiutalást meg kell várni. A rendszerünk minden fél és egész órában utal automatikusan és erről is email értesítést küld.  

Eladás:

Válasszuk a VÉTEL/ELADÁS (1) fület majd váltsunk át az eladásra (2).

 

Válasszuk ki hogy milyen kriptovalutát szeretnénk eladni:

Itt használhatjuk az ikonokat vagy kiválaszthatjuk a lenyíló menü segítségével.

 

Válasszuk ki hogy melyik bankszámlára kérjük az ellenérték kiutalását, vagy ha keresztváltást szeretnénk indítani stabilcoinba válasszuk ki melyik stabilcoinban kérjük az ellenértéket

 

Ezt követően állítsuk be mennyi kriptopénzt szeretnénk eladni:

 

Itt használhatjuk a százalék gombokat ha például a teljes összeget szeretnénk kattintsunk a MAX-ra.

 

Ezután fogadjuk el a nyilatkozatokat a jelölő négyzetek segítségével és kattintsunk az Eladás gombra.

Ha ezzel megvagyunk az eladás végbe is megy azonnal majd a munkatársunk álltalában 30 percen belül el is utalja az ellenértéket az ön által választott bankszámlára. Ha keresztváltást indított akkor azonnal látható lesz a stabilcoin egyenleg az egyenleg fülön.

.

Hogyan használjam a gyors váltót?

      1. Nyissuk meg a gyorsváltó felületet(https://coinmixed.eu/app/go):

Első lépésként válasszuk ki a felső lenyíló menüből, hogy milyen kriptovalutát szeretnénk vásárolni. Ezt követően válasszuk ki a pénznemet és írjuk bele mekkora összegért szeretnénk vásárolni. Adjuk meg az email címünket. Ha ez is meg van kattintsunk a "Tovább!" gombra.

2. Adjuk meg nevünket és fogadjuk el a jelölő négyzeteket:

Kattintsunk a Tovább gombra.

3. Adjuk meg a telefon számunkat és a kriptovaluta tárcánk címét ahova kérjük a vásárolt kriptopénzt:

Kattintsunk a Tovább gombra.

4. Kiküldjük a megerősítő emailt és az alábbi felület fogad:

 

5. Nyissuk meg az emaileket és kattintsunk az emailben a vásárlás megerősítése gombra(Lehet hogy a SPAM mappába lesz).

  Ezt követően az alábbi felület fog megjelenni: Itt SMS-ben kiküldünk egy kódot amit meg kell adni ezen a felületen.(Ha esetleg nem érkezne meg az sms célszerű újraindítani a telefont és utána meg szokott érkezni.)

6. Megnézhetjük az utalási adatokat és utalhatjuk is az ellenértéket.

Itt a felületen is az Utalási adatok megjelenítése gombbal is megtekinthetjük az utalási adatokat, valamint szimultán emailben is kiküldjük az adatokat.

7. Vásárlás visszaigazolása

Ha lefutott a vásárlása emailben értesítjük a pénz beérkezéséről valamint megkapja emailben a tranzakciós azonosítót ami a kriptopénz átutalás azonosítóját tartalmazza.

TÁRCA MEGSZÜNÉS

Kedves Ügyfeleink.
December 1.én megszűntetjük tárca szolgáltatásunkat.
Kérem ne utaljanak be hozzánk több kriptopénzt és a bentlévő tételeket mozgassák ki a felületről.
Köszönjük a Bizalmat!
close-link