Ethereum második helyezett a kínai blokklánc rangsorban

Vásárlás most!

Kína államilag támogatott tech munkacsoportja kiadta tizenötödik blokklánc-technológiai értékelését, amelyben az Ethereum-ot a közelmúltbeli hard forkja után második helyre emelte.

Az Információs és Ipari Fejlesztési Központ (CCID) december 6-án tette közzé a listát, összesen 35 eszköz besorolása mellett.

A legutóbbi rangsorban az EOS tartotta a legmagasabb helyet, az Ethereum a harmadik helyről a másodikra ​​váltott, kereskedési helyekkel a Tron-val ( TRX ). A Bitcoin ( BTC ) hálózata a kilencedik helyen van, míg Ripple még az első tízben sem szerepelt, és a 18. helyre jött.

A CCID 15. értékelésén belül a 20 legnépszerűbb blokklánc-hálózat

A CCID 15. értékelésén belül a 20 legnépszerűbb blokklánc-hálózat. Forrás: CCID

Ethereum felemelkedése

Az Ethereum promóciója közepes bizonyossággal tulajdonítható a közelmúltbeli hálózati frissítésének. Mielőtt a hard fork megtörtént, az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin azt állította, hogy a hálózat másodpercenként több mint 3000 tranzakciót képes lebonyolítani frissítés után.

A frissítés szintén széles körű támogatást kapott: számos népszerű exchange bejelentette , hogy csomópontjukat a kemény villa előtt frissíteni fogják. Ennek ellenére egyes szakértők azt állítják, hogy a frissítés nem elegendő. Az Ethereum messze nem válik „világszámítógéppé”, ahogyan gondolják.

Kína blokkláncának elfogadása

A legfrissebb jelentések szerint a blokkláncot egyre inkább fejlesztik és fogadják el Kínában. Kína teszteket végez az első valós jegybanki digitális valutával. A Bank of China kiadott 20 milliárd jüan (2,8 milliárd $) értékben blockchain alapú kötvényeket a kis- és mikro-vállalkozások részére.

Ethereum hard fork a CoinMixeden

Mint elég sok exchange, mi is felkészültünk az ethereum hálózat “Istanbul” forkjára. A hétvége során ez le is futott hiba mentesen, így az ügyfeleink nem éreztek semmi féle technikai kimaradást az ETH esetében. Továbbra is maximális gyorsasággal használható a CoinMixed pénztárca amely támogatja a 3 fő kriptopénzünket : BTC,ETH,LTC és mostmár stabil coinokat is (USDT,USDC). Azok az ügyfelek akik beregisztrálnak hozzánk csökkentett díjak mellett(0.2%) válthatnak a kriptovaluták(BTC,ETH,LTC) és stabilcoinok(USDt,USDC) között.

Ha most vásárolnál ethereumot befektetési szándékkal akkor irány a COINMIXED, most regisztráció nélkül is vásárolhatsz már.

forrás:cointelegraph

 

Regisztrálok!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget