ETH 2.0 ETH mennyisége

Rekordot döntött az ETH 2.0 letéti szerződésben zárolt ETH mennyisége

Az ETH 2.0 letéti szerződésben a validátorok által zárolt ETH mennyisége újabb rekordot ért el, közel 14 milliárd dollár értékű ETH-val.

Az ETH validátorokat nyomon követő Twitter fiók, az eth2validators azt írta a közösségi médiában, hogy újabb történelmi csúcsot értek el azok a validátorok, akik a 2020. decemberében indított Ethereum 2.0 letéti szerződésben zárolták érméiket.

Mostanra a zárolt ETH-k száma meghaladja az ötmilliót.

A napi új validátorok száma 1097-re emelkedett

[email protected] által megosztott adatok szerint az ETH 2.0 szerződésben letétbe helyezett érmék értéke most már 13,7 milliárd dollárt tesz ki. Ez a teljes forgalomban lévő Ethereum kínálatának a körülbelül 4,4 százaléka. Minden egyes validátornak legalább 32 ETH-t kellett letétbe helyeznie. Ez jelenleg nagyjából 2800 dolláros érménkénti árfolyamon 89 000 dollárnak felel meg.

Emellett a napi szinten érkező új validátorok száma 1097-re ugrott, ami több mint háromszorosa az egy hónappal ezelőttieknek. Az aktív validátorok teljes száma ma már 148 761.

Az Ethereum tőzsdei lehívásai 11 havi mélypontra süllyedtek

A Glassnode elemzőcsapata által készített grafikon azt mutatja, hogy a befektetők tömegesen vonták ki az ETH-jukat a kriptotőzsdékről. Az ETH tőzsdei lehívások 11 havi mélypontra csökkentek, és jelenleg 651.262 darabot tesznek ki.

Korábban az a hír látott napvilágot, hogy egy névtelen bálna mindössze tíz perc alatt 527.459 ETH-t (1,5 milliárd dollár) vont ki a Binance tőzsdéről. Később azonban a CryptoQuant tisztázta, hogy ez csak egy Binance belső tranzakció volt, mivel a platform az ETH-t az új hideg tárcákba helyezte át. Eközben egyre több felhasználó lép be az ökoszisztémába.

Közeledik a London hard fork

Összességében a CoinShares stratégiai igazgatója, Meltem Demirors úgy véli, hogy jelenleg a Bitcoinból az Ethereumba áramlanak a pénzek, mivel az ETH London hard forkja (EIP-1559) egyre közelebb van.

Az eseményt júliusra tervezi az ETH csapata. Ez a hard fork nem fogja ugyan megoldani az Ethereum hálózat jelenlegi zsúfoltságát és a rendkívül magas tranzakciós díjakat, de várhatóan megduplázza a platform maximális kapacitását, ami már óriási előny.

Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget