Parlamenti képviselő ethereum

Brit parlamenti képviselő: Az Ethereum lekörözi a Bitcoint

Tom Tugendhat brit parlamenti képviselő bizakodó az Ethereummal kapcsolatban. Emellett kriptovaluta szabályozási keretet sürget.

Egy brit parlamenti képviselő jobban bízik az Ethereumban, mint a Bitcoinban, és felszólította a kormányt, hogy hagyja az embereket kísérletezni a kriptopénzekkel.

Tom Tugendhat szerdán a “Megfizethető és biztonságos lakhatás” című beszédében értékes időt szentelt arra, hogy megossza jóslatát, miszerint az Ethereum lekörözi a Bitcoint, piaci kapitalizáció tekintetében mindenképp. A Bitcoin, a világ legértékesebb kriptopénze, míg az Ethereum a második helyen áll, a képviselő szerint ez fog hamarosan megváltozni.

Tugendhat ugyan azt nem fejtette ki, hogy miért gondolja ezt, de tegnap 60 ezer követőjének azt írta a Twitteren, hogy “gondolnunk kell azokra a szerződésekre és valutákra, amelyek a jövőbeli kereskedelmet és a kockázatmegosztást alakítják majd.” Ezzel valószínűleg az okosszerződésekre és a decentralizált pénzügyi szolgáltatásokra utalhatott, ami az Ethereum jellemzője.

Az Egyesült Királyság nem maradhat ki a kriptoinnovációból

Tugendhat megjegyzései éles irányváltást jelentenek a parlament szerdai napirendjéhez képest. Tudenhat a megfizethető lakhatásról értekezett, de gyorsan témát váltott, és már a kriptovaluták kerültek szóba. A képviselő szerint a kormánynak a kriptopénzek felé kellene fordulnia: “Ez az az idő, amikor újra beszélnünk kell a változásokról… a valuta változó természetéről, a gazdaság változó természetéről és azokról az újításokról, amelyeket a kriptovaluták különböző formáin keresztül online látunk.”

Majd hozzátette: „A következő néhány évben sürgetni fogom a pénzügyminisztériumot, hogy hozzon létre egy olyan kezdeményezést, amely keretében az emberek kísérletezhetnek a kriptovalutákkal és a kriptokereskedéssel, és meglátjuk, hogy találunk-e módot az innováció engedélyezésére és a későbbi szabályozására”.

Tugendhat egy szabályozási keretről is beszélt. Szerinte, ha a brit kormány nem engedi meg az embereknek, hogy kriptopénzekkel foglalkozzanak, akkor az Egyesült Királyság kimarad a kriptoinnovációból. A képviselő úgy véli, ha a királynő beszélne a blokkláncról, az bizalmat adna az embereknek.

Tugendhat a kormányzó Konzervatív Párt tagja, de nem tölt be hivatalos pozíciót a kormányban. A háttéremberek gyakran kritikusan viszonyulnak a kormány politikai álláspontjaihoz, még akkor is, ha a saját pártjuk van hatalmon.

Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget