Az orosz Darknet piactér 146 millió dolláros token eladást tervez

Regisztrálok!

A regionális jelentések szerint az orosz darknet-piac, a Hydra egy eredeti érmecsomagot (ICO) tervez a piac nemzetközi kiterjesztése érdekében. Az eladás várhatóan december 16-án kezdődik, és a Hydra adminisztrátorok remélik, hogy 146 millió dollárt keresnek meg a token eladásból.

A Hydra ICO azt tervezi, hogy 146 millió dollárt keres majd

Az orosz nyelvű felhasználók körében a legfontosabb darknet-piac (DNM) ICO eladást szervez néhány nap alatt. A Hydra piac 2015 óta működik, és a DNM állítása szerint 2,5 millió aktív felhasználó van 100 000 napi tranzakcióval. A cikkíró Anna Baydakova felfedezte Hydra befektetési memorandumot, amely csak akkor érhető el ha anonim böngészőt használunk, mint a Tor. Baydakova részletezi , hogy a Hydra ICO tokeneket 100$-ért fogják árulni minden a felhasználónak amit majd BTC-ben tudnak kifizetni. . Ezenkívül a Baydakova jelentése kiemeli, hogy a 100 zsetont vásárló befektetők 0,00333333 százalékos részesedést kapnak a Hydra nyereségéből. A Forklog regionális kiadvány figyelmezteti az embereket a Hydra ICO-ról és a hírportál arra figyelmeztette az olvasókat, hogy a Hydra tömeges eladása „a projekt menedzsmentje lehet csalás”.

Russia's Hydra Darknet Marketplace Plans $146M Token Sale
Hydra is a Russian DNM that launched in 2015.

A Forklog megjegyzi, hogy a Hydra a legnagyobb DNM Oroszországban, amely kábítószereket árusít, de hamis pénz és más tiltott áruk nem engedélyezettek. A jelentés azt is sugallja, hogy a Hydra kérdése van válasz a Lenta.ru sajtóközleményben. Nagyszabású vizsgálatot indított a Hydráról és a RAMP piacról. A Forklog közli, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a tokenek 49% -át eladják, és a Baydakova jelentése is megerősíti a nyilvános eladási számot. A pénzeszközök fennmaradó részét a Hydra adminisztrátorok fogják megtartani, és a DNM képviselői szerint a Lenta.ru hírlevele nyomozását fogják finanszírozni .

Az orosz Hydra Darknet piactér 146 millió dolláros token eladást tervez
Hydrának nem tetszik a Lenta.ru hírlevele nyomozó újságírása, és néhány ICO alapot tervez felhasználni a Lenta.ru kivizsgálására.

Az orosz DNM-hez intézett hírlevezetés sok bizonyítékkal rendelkezik a Hydra műveleteivel szemben. A nyomozási jelentés elmagyarázza, hogy a Hydra árnyékpiacának milliárd rubel forgalma van. Annak ellenére, hogy a Hydra bevételei meghaladják az oroszországi olaj- és földgázértékesítést, a Lenta.ru hírek szerint „egyetlen újság sem ír róla.” Ezen felül a Hydra létrehozása „brutális háborút” indított Oroszországban az internetes kábítószer-kereskedelemben. A Lenta.ru azt sugallja, hogy Hydra „monopóliumává vált a több milliárd dolláros piacon”. A globális rendészeti szervek nemrégiben követik és nyomon követik a Hydra műveleteit, és 2019. január 15-én a nyomozók több száz tonna banánra és gyümölcsöket tartalmazó tartályokra bukkantak. A gyümölcsök 50 kilogramm kokaint tartalmaztak. A banánszállítás 500 millió rubel értékű kokaint tartalmazott, és feltételezhető, hogy a kábítószerek a Hydra műveleteiből származnak. A következő júniusban a DNM nyomozói még több olyan banánkonténert raboltak el, amelyek 400 kilogramm kokaint tartalmaztak az alava kartellből a szentpétervári tengeri kikötőben.

Megbízni egy olyan ICO-ban, amely szó szerint holnap is eltűnhet

Ami a Hydra ICO-ját illeti, a nyilvánosság számára kiadott 49% -uk 1 470 000 tokent képvisel. A finanszírozás nem csak a Lenta.ru nyomozásában fog segíteni. A Hydra adminisztrátorok állítólag azt is tervezik, hogy a pénzt Eternos nevű projekt finanszírozására használják fel. Beszámol arról, hogy az Eternos újabb DNM lesz, de digitális eszközcserét, titkosított üzenetküldő szolgáltatásokat is fog üzemeltetni, és állítólag natív névtelen böngészőn fog futni. A 100 zsetonos csomag vásárlói látszólag “500 dollár havi osztalékot” kapnak, és a Hydra adminisztrátorai becsülték meg ezeket a számokat a “Hydra [korábbi] növekedési mutatói alapján.” A Forklog szerint Vladimir Todorov, a Lenta.ru hírek főszerkesztője közzétette. hogy a Hydra adminok üzenetei „nem tartalmaznak egyetlen igazságot sem”.

Az orosz Hydra Darknet piactér 146 millió dolláros token eladást tervez
A Hydra ICO tárgyalása a Reddit-en.

DNM résztvevők megvitatták a témát a szociális médiaban és a fórumokon. „LOL – igen, igaz – Képzelje el, hogy bízza az ICO olyan webhelyeire a pénzét, amelyek szó szerint holnap eltűnhetnek” – kommentálta egy ember a Reddit fórum r / darknet oldalán. Mások olyan dolgokat írtak, mint a „Bitconnnneeeeeeect”, és néhány kommentátor elmagyarázta, hogy a DNM-ek a múltban ICO-szerű részvényeket tettek.

 

 

forrás news.bitcoin.com

Regisztrálok!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget