A Grin 50 BTC adományt kapott névtelenül, a pletykák szerint Satoshi áll mögötte

Regisztrálok!

A magánélet-központú érme a Grin november 11 -én névtelen 50 Bitcoin ( BTC ) adományt kapott Általános Alapjának, és bizarr pletykát hozott fel, miszerint a mögötte álló nagylelkű lehetséges hogy Satoshi volt.

Az adományozást, bejelentette a grin, ugyanazon a napon a Coinbase-en vásárolt az adományozó aki névtelen akart maradni, állítja egy november 11 hozzászólásra által a Grin dev, Daniel LEHNBERG. 

„Szabadon dolgozzon”, függetlenül mindenkitől

Lehnberg rámutatott, hogy röviden kapcsolatba került az adományozóval. Miközben fenntartotta kívánt anonimitását, mindazonáltal megosztotta az adományozó (k) szerkesztett észrevételeinek néhányát, ideértve a jelentett állításokat, mint például:

„Motívásaink nem gazdaságosak! A technológiáról és a protokollról szól. Kérjük, használja ki jól a GRIN fejlesztéséhez. Folytatja a munkáját, ahogy a múltban […] Ez az, amit most tiszteletben tartunk ezekkel az adományokkal, hogy szabadon munkálkodhasson […] gazdasági függőségek nélkül. “

Úgy tűnik, hogy az adomány szokatlan jellege nem elégséges, néhány kriptovállalati média azt válaszolta, hogy megfejtik az elméletet, miszerint Satoshi Nakomoto – a Bitcoin titokzatos feltalálója – állt az adomány mögött.

Az elméletet táplálta a Litecoin ( LTC ) alapítója, Charlie Lee telegram csoportos üzenetküldő üzenete, amely feltárta, hogy az adományozott érméket 2010-ben bányászták ki, és azokat egy olyan pénztárcáról vitték át, amely közel 9 éve tétlen volt.

Lee azóta megerősítette, hogy az üzenet csak vicc volt.

Adatvédelmi újítások

Mint korábban beszámoltak , a Grin egy privacy érme, amely skálázhatóságra és magánéletre összpontosító Mimblewimble protokollt valósít meg – amelyet a népszerű Harry Potter regények kitalált nyelvmegkötő átokrol neveztek el.

A Mimblewimble részben a titkos tranzakciók néven ismert titkosítási protokoll egyik változata , amely lehetővé teszi a tranzakciók elpusztítását, de ellenőrizhetőségét a fokozott adatvédelem és a kettős kiadások megakadályozása érdekében.

Idén nyáron a Grin kemény villát kapott – amely a hálózat volt az első január közepén történő bevezetése óta -, hogy bevezetje a konszenzus algoritmusának csípéseit az ASIC bányászokkal szembeni nagyobb ellenállás elérése érdekében .

Az Litecoin Alapítvány októberében két új fejlesztési javaslattervezetet tett közzé, amelyek célja a hálózat adatvédelmi funkcióinak létrehozása a Mimblewimble integrálásával.

 

forrás:cointelegraph

Vásárlás most!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget