A Facebook Libra felgyorsította Bitcoin és Crypto fejlődését 3 évvel

Vásárlás most!

Az Egyesült Államokban működő kriptovaluta-alapok alapítója a Bitwise kijelentette augusztus 1-jén a weboldalán közzétett levelében, hogy a Facebook Libra stabilcoinja, három évvel felgyorsítja a Bitcoin fejlődését .

A Libra felhívta a figyelmet a Bitcoinra

“A Facebook Librának és Kongresszusának köszönhetően két-három évet csak előre léptünk a kriptográfia jövőjéhez, felgyorsítva az összes beszélgetést, vitát és a mainstream problémát.”

Mondta A levélben a Bitwise globális kutatási vezetője, Matt Hougan

A szabályozás fokozása

A cég azt állítja, hogy a Libra fejlesztése és a kongresszussal folytatott kripto-meghallgatások eredményeként „az emberek rájönnek, hogy már nem hagyhatják figyelmen kívül a kriptovalutákat.” Bitwise elismeri, hogy a kripto iránti figyelem nem minden esetben pozitív, és hogy a törvényi szabályozás A kriptovalutákra összpontosítva a jövőben negatív következményekkel is járhat.

A cég azt is megjegyezte, hogy elvárja a kormánytól, hogy szabályozza a kriptovaluta-ágazat árnyékosabb részeit, például a kezdeti érmekibocsátást és a szabályozatlan adás-vételi platformokat. Bitwise következtetése:

„Még ez az ellenőrzés és figyelem is jó lesz a kripto számára hosszú távon. Ez biztosítja a befektetők számára a szabályozók bevonását és tisztázza azokat az iránymutatásokat, amelyek alapján a kripto érett változata kialakulhat. “

Korábbiakban beszámoltak róla, hogy a Facebook figyelmeztette befektetőit, hogy a Libra stabil érmét soha nem szabadíthatják fel.

Forrás: Cointelegraph

Regisztrálok!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget