A Bitcoin ára 16 000 USD-ra fog emelkedni ‘Hamarosan’, a Binance vezérigazgatója szerint

Regisztrálok!

Changpeng Zhao, a Binance kriptovaluta váltó vezérigazgatója szerint a Bitcoin-onkénti 16.000 dollár „hamarosan” be fog következni, mondja el egy november 1-jén elküldött tweetben. Zhao elmondja, hogy az ár-előrejelzések egyszerűek, de a megfelelő időzítés előrejelzése nehéz.

Ő mondta:

Lol, az ár előrejelzése egyszerű. Nagyon nehéz az időzítésről beszélni. Hamarosan 16 ezer dollárt fogunk látni. 1,4 milliárd ember dolgozik rajta. “

Az üzenet válasz volt egy másik tweet-re , aki rámutatott, hogy a becslés egy névtelen 4chan felhasználótól származik, ami az volt hogy a Bitcoin ára eléri $ 16,000-t október végéig, hogy rossz. Az előrejelzés azt is kijelentette, hogy a BTC a jövő év első negyedévében 29 000 dollárt, 2020 harmadik negyedévében 56 000 dollárt, 2020 negyedik negyedévében pedig 87 000 dollárt fog elérni.

Ugyanakkor más előrejelzések valójában kevésbé szerények. John McAfee például nemrégiben megduplázódott az 1 millió dolláros Bitcoin-ra vonatkozó előrejelzése 2020-ra, azzal érvelve, hogy a Bitcoin következő áremelkedését a szűkösség okozza.

A Bitcoin hálózat a múlt hónapban elérte a 18 milliárd BTC- jét , ami azt jelenti, hogy csak 3 millió BTC van még forgalomban.

A Binance DEX a legnagyobb táborral rendelkező DEX

Eközben tegnap Zhao azt állította, hogy a Binance blokkláncának decentralizált cseréje (DEX) Binance Chain rendelkezik a legnagyobb forgalommal a DEX platformok között. Ő mondta:

„Már a világon a legnagyobb DEX a mennyiség szerint. Időbe telik az elfogadás. ”

A Binance néhány héttel ezelőtt kiadott legfrissebb adatai azt mutatják, hogy a Binance Chain, a kérdéses DEX platformon működő blokklánc, akkoriban több mint 26 millió tranzakciót ért el, mintegy 290 ezer cím alapján.

A versenytárs,  DEX Dolomite bejelentette, hogy november 8-án hozzáad egy margin-kereskedelmet stop-loss megbízásokkal.

 

forrás: Cointelegraph

 

Regisztrálok!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget