A Bitcoin 2020-ban biztonságosabb, mint valaha

Vásárlás most!

A Bitcoin ( BTC ) már új rekordot ért el 2020-ban, amikor a kriptovaluta hálózati hash-üteme ismét meghaladta a korábbi mindenkori csúcsot.

Több megfigyelési forrásból származó adatok, köztük a Blockchain és a Coin Dance megerősített hash aránya magasabb volt, mint valaha az új év első napján.

A becslések a BTC hálózat mindenkori csúcsára mutatnak

A Bitcoin blokkláncának hitelesítésére fordított számítási teljesítmény mérőeszköze, a hashrate sebesség 2019-ben nagy részét egy folyamatos növekedési ciklusban töltötte. Csak a harmadik negyedévben egy rövid ideig haladt meg a felfelé mutató trend.

Az erős hash-ráta szerint a Bitcoin vonzóbb javaslat a bányászok számára – a több bányászati ​​teljesítmény jobb hálózati biztonságot jelent a lehetséges támadásokkal szemben.

Blockchain szerint a metrika január 1-jén másodpercenként (h / s) a 119 kvintillion hash-ot érte el.

Bitcoin 1 éves hálózati hash rate

Bitcoin 1 éves hálózati hash rate. Forrás: Blockchain

A Coin Dance számadatok különböznek: 143 kvintill h / s-ot rögzítettek ugyanazon a napon.

Bitcoin 14 hónapos hálózati hash rate

Bitcoin 14 hónapos hálózati hash rate. Forrás: Coin Dance

A piacok arra várnak, hogy „az ár követi a hash sebességet”

A variáció oka abban rejlik, hogy a hash-ráta valós értelemben csak kivitelezhető. Az erőforrások csak a közelmúltbeli hálózati tevékenységeket elemezhetik, és ebből kiindulva készíthetnek becslést a feltételezett hash-sebességről.

Ezután szeptemberben, amely úgy tűnt, hogy a hash-ráta egy éjszakán át 40% -kal esett vissza , azt a számítási módszernek tulajdonítják .

A legutóbbi feljegyzések tovább függetlenek voltak a Bitcoin árműveletektől. A BTC / USD árfolyam ingadozott tavaly 3100 és 13 800 dollár között, de a hash trend tartósan megmaradt.

A kommentátorok, köztük a Keizer Report gazda Max Keizer , azt is állították, hogy a hash-ráta magasabb végső soron új Bitcoin-árat fog jelenteni.

A sajtó idején a pár kissé 7 100 dollár fölött volt, ami körülbelül 3% -kal esett vissza a hash-rekord rekordját lefedő három nap alatt.

A Bitcoin a közelmúltban más műszaki rekordokat is állított fel.

 

forrás: cointelegraph

Vásárlás most!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget