A bányászati ​​óriás Bitmain a személyzete további 50%-át elbocsáthatja, a BTC felezés előtt

Regisztrálok!

A kriptovállalati bányász óriás Bitmain állítólag azt tervezi, hogy további ötven százalékkal csökkenti munkaerejét.

Wushuo Blockchain számolt be, hogy a Bitcoin ( BTC ) bányászgép(ASIC) készítő Bitmain indított egy „személyi optimalizálási tervet” melynek része ,hogy elbocsátja az alkalmazottai 50%-át még a bitcoin felezés előtt, amely várhatóan májusban történik meg.

A kripto bányászgépek világának legnagyobb gyártója állítólag éves találkozót tart január 17-én, és várhatóan az elbocsátások ezen időpont előtt befejeződnek. 

Az ügyet ismerő emberek feltételezik, hogy az elbocsátások oka a közelgő Bitcoin felezés, amely felére csökkenti a bányászoknak odaítélt új érmék számát. Dovey Wan,  Primitive Ventures társalapítója, szellemesen nevezte a Bitmain elbocsátását „2020 első felezésének”

2018. decemberében a Bitmain már elbocsátott több embert, amely szintén alkalmazottainak körülbelül 50% -át érintette. A Bitmain akkoriban azt mondta , hogy az elbocsátások a fenntartható üzleti vállalkozás felépítésének részét képezik, és hogy továbbra is megduplázódnak a legkülönfélébb háttérrel rendelkező legjobb tehetségek felvétele.

A Bitmain jogi problémái továbbra is fennállnak

A közelmúltban a kínai Shenzhen Bao’An kerületi bíróság elrendelte a 4 718 710,68 jüan (676 000 dollár) befagyasztását a Bitmain 100% -ban tulajdonában lévő leányvállalata, a Shenzhen Century Cloud Core számára. Az ítélet az elektronikus alkatrészek gyártója, a Dongguan Yongjiang Electronics által benyújtott kérelem alapján történt, amely azt kérte a bíróságtól, hogy fagyassza be az összeget annak biztosítása érdekében, hogy azt igénybe tudja venni egy folyamatban lévő kereskedelmi szerződéses vitában.

A vezetők célozzák egymást

A Bitmain társalapítója és Wu Jihan a technológiai milliárdos nemrégiben újjáéledt a Bitmain vezetésével, miután októberben kidobta Micree Zhan társalapítóját a cégtől. Zhan azt állította, hogy a vállalkozás törvényes képviselőjeként beleegyezése nélkül kidoták, miután Wu Jihan e-mailt küldött, amelyben kijelentette, hogy Zhan elhagyta a társaságot.

Egy évvel korábban Wu hirtelen  lemondott a Bitmain vezérigazgatói posztjáról, és nem ügyvezető tisztségbe vált a társaság igazgatóságában.

Vásárlás most!
Coinmixed logo
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez

Likeolj bennünket!

Facebook Pagelike Widget